CityCenterIN

TRGOVINE

Obuća / Prizemlje

Deichmann - Fashion store

Obuća / Prizemlje

RADNO VRIJEME:

Pon - Pet: 08:00 - 21:00
Sub - Ned: 08:00 - 21:00

KONTAKT:

+387 31 717 240

Povoljna elegantna i trendovska obuća

Od elegantnoga do izvanredno trendovskoga!

Žene već dugo znaju: cipele su točka na i u svakom outfitu. Da li elegantno, trendovski ili ležerno - svaki stil i modni nastup zahtijeva odgovarajuću cipelu - i to ne samo u boji. Deichmann nudi veliki izbor različitih modela i robnih marki za dame, gospodu, djecu, kao i za sport. Naši trend scoutovi su diljem svijeta uvijek u potrazi za novostima od sutra. Oni promatraju modnu scenu, na sajmovima imaju pogled u budućnost, u metropolama trendova izviđaju najnovija strujanja i otkrivaju što je in.

Kratki ritam nabavke i kontinuirano aktualiziranje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše trgovine brzo donosimo in modele. Da li za posao prikladan brouge model robne marke "Borelli" ili glamurozne salonke za zabavu robne marke "Catwalk", klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dječje sandale robne marke "Elefanten" – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku priliku i svaki modni zahtjev.

sve trgovine

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Povezane novosti i popusti

city center in

Sve na jednom mjestu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici privatnosti.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Prihvaćam neophodno