CityCenterIN

25.11.2021.

Dobro se obuci i 1.000 KM iz džepa nam izvuci!

City Center IN

Dobro se obuci i 1.000 KM iz džepa nam izvuci! Zanima te kako?

  1. Dotjeraj se i opali selfie ispred photo wall-a u City-u od 12.-28.11.
  2. Pošalji nam tu fotku u inbox
  3. Nakon što je mi objavimo natjeraj frendove da lajkaju
  4. Ako skupiš najviše lajkova osvajaš nagradu 

Dragi naši, BIRAMO KRALJA/ KRALJICU STYLINGA CITY CENTRA IN ORAŠJE! Modni guru City Centra IN Orašje nam je poslao mail u kojemu piše…

Pozdrav City Center kolege…imam za vas jednu molbu!

Moram pronaći NAJBOLJE OBUČENU OSOBU U ORAŠJU! Kako? Napravite NAGRADNI NATJEČAJ.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je lajkati Facebook: City Center IN Orašje i Instagram profil: @citycenterinorasje. Prijave su lake! U City Centru IN uočiti ćete punktove sa selfie wallom gdje se možete poslikati…Poslikajte svoj najbolji outfiti, originalnu pozu, nešto jedinstveno i autentično i fotografiju pošaljite u Facebook inbox City profila! Najoriginalnija slika koja pršti karizmom i dobrom modom pobjeđuje! Prijave traju do 28.11.2021.

Nakon što ste poslali fotografiju ulazite u selekcijski krug, imate tri šanse tj tri selekcijska kruga koja se razlikuju jedino u datumima objava fotografija…prvi selekcijski krug objavljujemo 19.11., drugi selekcijski krug objavljujemo 24.11., a treći selekcijski krug objavljujemo 29.11. U koji selekcijski krug ulazite ovisi jedino o datumu kada ste poslali Vašu fotografiju. Iz svakog selekcijskog kruga izvlačimo po jednog pobjednika, onog s najviše lajkova na slici. Finalni selekcijski krug u kojemu se natječu tri finalista je 30.11. (12:00 h) i glasanje traje do 1.12. (do 12:00h).

3 fotografije s najvećim brojem lajkova dobivaju vrijedne nagrade!

  1. MJESTO-poklon bon u iznosu od 500,00 KM
  2. MJESTO-poklon bon u iznosu 350,00 KM
  3. MJESTO-poklon bon u iznosu 150,00 KM

I zato…nabacite svoje najbolje krpice, osmijeh, pozu, poslikajte se i pošaljite nam fotku! Probudite svoj natjecateljski duh! Lajkajte i sharajte fotografiju i osvojite PRVU NAGRADU!

Sretno!

XoXo Modni Guru!

city center in

Sve na jednom mjestu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici privatnosti.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Prihvaćam neophodno