Odjeća i obuća

Mana

MANA nudi kolekcije ženske, muške i dječje i baby mode, odnosno odjeću za cijelu obitelj i to pod markom koja jamči stalnu kvalitetu po vrlo razumnim cijenama. Manine kolekcije izrađene su od kvalitetnih materijala u uvijek novim paletama boja i uzoraka.

Riječ je o proizvodima s odličnim omjerom između cijene i kvalitete, a u asortimanu MANE nalaze se:

  • modeli za elegantno odijevanje,
  • casual program,
  • sportski program,
  • donje rublje,
  • čarape,
  • posteljno rublje i kućanski artikli.

Ženske i muške kolekcije modne marke MANA imaju tri glavne odlike: kvalitetni materijali, atraktivni krojevi i nevjerojatno povoljna cijena.

Manine kolekcije širokog su raspona veličina, tako da osobe izvan standardnih konfekcijskih mjera mogu lako naći brojeve za sebe.

Osim bogatog izbora ženske i muške mode, MANA nudi i dječju odjeću.

Dječji modeli nude se za dob od 4 do 16 godina , a u Mani je uvijek moguće pronaći bogat izbor: od donjeg rublja, pidžama, trenirki, majica, pletiva, hlača, suknji, čarapa, sve do kaputa i jakni te kapa za hladnije dane; dakle sve što je potrebno djeci. Manina dječja odjeća praktična je i trajna, izrađena je od materijala koji omogućuju slobodno kretanje i jednostavna je za održavanje.

Baby modeli odjeće kreirani su tako da budu izuzetno udobni, da bebama osiguraju nesmetane pokrete, ali i brzo i funkcionalno presvlačenje. Naravno, pri izradi takvih modela izuzetno se pazi na sigurnosne certifikate korištenih materijala.

Uz baby modele MANA nudi i odjeću za trudnice koja je prilagodljiva tijelu pri trudnoći, i izuzetno udobna, ali prije svega lijepa i elegantna.

Kako bi kupcima omogućila još povoljnije uvjete, Mana je uvela Mana card program. Riječ je o kartici kojom se ostvaruje nekoliko pogodnosti:

  • korisnici kartice na prodajnim mjestima Mana mogu odabrati određene artikle po povlaštenim cijenama, nižim od redovnih cijena
  • svaka kupnja, pa i ona s najmanjim iznosom zbraja se, te ukoliko se u tri mjeseca prijeđe minimalni prag, korisnik dobiva posebni popust kojeg može iskoristiti.

Važno je napomenuti da pristupnicu za karticu može zatražiti svaka punoljetna osoba, kartica je potpuno besplatna te korištenje iste ne podliježe bilo kakvim obvezama za kupnju. Karticu korisnik dobiva na prodajnom mjestu čim ispuni pristupnicu, tako da se sakupljaju bodovi već prilikom prve kupnje.

Također, na prodajnim mjestima Mana moguće je zatražiti poklon bon kao mogućnost darivanja bez dilema oko odabira konfekcijskih brojeva i stilova. Elegantno i lako može se darivati poklon bonom, a sve informacije oko bonova mogu se dobiti kod prodajnog osoblja.

Posjetite trgovine MANA, uživajte u super cijenama i popustima!

Radno vrijeme

Pon - Pet 08:30 - 21:00

Sub - Ned 08:30 - 21:00

Kontakt

031 714 820

Prikaži na mapi

Mana novosti