Odjeća i obuća

Varteks i Levi's

Varteks

Modna i tekstilna kompanija Varteks d.d., danas vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, osnovana 1918. godine, u svojoj gotovo stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Kroz 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu. Stilski i zanatski izvanrednim kolekcijama odgajao je generacije da prepoznaju i biraju lijepu i kvalitetnu odjeću.

Varteksovu obitelj kroz povijest činili su vlastiti brandovi Varteks, Phillipe Vartin, Luis Fabre, Edora, Focus, Varteks International, Di Caprio by Varteks. Danas Varteks opet objedinjuje svoju ponudu kroz krovni brand Varteks.

Otvorenost prema novim idejama i naprednim tehnologijama, suradnja s relevantnim institucijama i ustanovama te pravovremena implementacija tržišnih impulsa osigurali su Varteksu vodeću poziciju u modnoj industriji na ovim prostorima.

Levi's®

Levi’s®  brand utjelovljuje klasični Američki stil ležernosti.
Od njihovog izuma od strane Levi Strauss & Co iz 1873. Levi’s® traperice su postale najprepoznatljiviji i najimitiraniji komad odjeće u svijetu, osvajajući odanost ljudi generacijama. Danas, portfolio Levi’s® branda nastavlja evoluirati kroz neumoljivi pionirski i inovativni duh koji nema  premca u modnoj industriji. Naši vodeći komadi u jeans-u i aksesoarima su  dostupni u više od 110 zemalja, dopuštajući individuama diljem svijeta da izraze svoj osobni stil. Za više detalja o Levi’s® brandu, njegovim proizvodima i dućanima, posjetite: http://global.levi.com/

Radno vrijeme

Pon - Pet 08:00 - 21:00

Sub - Ned 08:00 - 21:00

Kontakt

031 717 180

Prikaži na mapi

Varteks i Levi's novosti