Odjeća i obuća

Sport Vision

Tvrtka Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odjeće i opreme na tržištu balkanskog regiona. S različitim sportskim konceptima, posluje u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini,Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji. Ima rasprostranjenu maloprodajnu mrežu kao i online prodavnice.

Tvrtka je osnovana 1996. godine u Bijeljini, a sjedište je u Beogradu.

Sport Vision je zastupnik renomiranih sportskih brendova ChampionEllesseUmbro, New BalanceNorth Face i mnogih drugih. Također je i partner vodećih svjetskih sportskih brendova NikeAdidasReebokUnder Armour, čiji proizvodi se mogu naći u svim maloprodajnim objektima tvrtke.

U tvrtki Sport Vision zaposleno je više od 4000 ljudi i taj broj se svakodnevno povećava.

Poslovanje tvrtke Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini, razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja, ujedno, osigurava i ostvarivanje financijskih uspjeha.

Tvrtku karakteriziraju fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentirana s prepoznatljivim brendovima. Brzo reagiranje na tržišne zahtjeve i profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima, čine Sport Vision tvrtkom kojoj se vjeruje. Sport Vision aktivno ulaže u razvoj sporta i mladih sportaša.

U okviru lanca maloprodajnih objekata Sport Vision ima i programe: Multibrand, Outlet i Online shop sportvision.ba.

Radno vrijeme

Pon - Pet 09:00 - 21:00

Sub - Ned 10:00 - 18:00

Kontakt

+387 31 717 190

Prikaži na mapi

Sport Vision novosti