Banke

Sberbank

Sberbank je jedna od najstabilnijih financijskih institucija u svijetu sa tradicijom od 179 godina poslovanja koja nudi proizvode i usluge, zasnovane na najvišoj kvaliteti i najsuvremenijim tehnologijama. Međunarodna agencija Brend Finance proglasila je Sberbank najsnažnijim bankarskim brendom u svijetu. Također, Sberbank je proglašena najinovativnijom bankom Centralne i Istočne Europe u kategoriji maloprodaje, u izboru časopisa Global Finance.

Sberbank BH je članica Sberbank Europe AG koja je prisutna na 9 tržišta Centralne i Istočne Evrope: Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Češkoj Republici, Hrvatskoj, Mađarskoj, Njemačkoj,  Sloveniji i Srbiji. Grupa ukupno zapošljava preko 3900 radnika u 188 poslovnica (zaključno sa izvještajem 2019. godine).Konstantno radimo na unaprijeđenju naše ponude proizvoda kako bismo Vam pružili vrhunsku uslugu zasnovanu na Vašim potrebama u skladu sa posljednjim trendovima u bankarstvu. Nama je izazov da u svakom trenutku možemo da Vam ponudimo što bolje i raznovrsnije financijske proizvode i na tom izazovu radimo u kontaktu sa svakim pojedinačnim klijentom.

Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima na način da posvećujemo pažnju njihovim potrebama. Kao Sberbank BH, nastojimo da postanemo banka koja nikad ne prestaje razvijati sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata.

Radno vrijeme

Pon - Pet 08:30 - 16:00

Sub - Ned Ne radi

Kontakt

+387 31 719 440

Prikaži na mapi

Sberbank novosti