City Center IN Orašje

Dobra šnicla za dobar tek – iz Vienne!

Dobra šnicla za dobar tek – iz Vienne!

Restoran Vienna

Restoran Vienna ugostiteljski je objekt u sklopu Centra koji ima najveću ponudu glavnih jela. U bogatom menu tako možete pronaći topla i hladna predjela, juhe i variva, obrok salate, specijalitete s roštilja, različite vrste mesa pripremljene na posebne načine – piletina, puretina, svinjetina, teletina, junetina, ribe i morski plodovi. Tu su i rižota, tjestenine, pizze i probrane vrste vina. No, to kao mogući dugogodišnji gosti restorana vjerojatno i znate.

Ono što je novo i što svakako preporučujemo da probate su posebne Radatz kobasice iz Austrije. Debreziner i Kasekreiner kobasice poslužuju se uz dollar chips, semmel kajzericu, senf te feferone ili kisele krastavce.

Što tek reći na nove u ponudi, BBQ specijalitete? Možete probati pikantna hrskava pileća krilca, pohane ražnjiće od svinjetine s mozzarellom i pršutom, svinjska i Vienna burger.

I treća, ali ne manje važna preporuka su jela s Josper grilla. JOSPER zatvorena grill pećnica na drveni ugljen – omogućava jedinstveni, suvremeni grill, koji pri temperaturi od 350 – 400 °C istovremeno grilla i dimi proizvod te daje izuzetan okus pečenom mesu, ribi ili povrću. JOSPER je idealna kombinacija grilla i pećnice u jednom uređaju – dok proizvod izvana postiže hrskavost, iznutra zadržava sočnost i postiže se neodoljiv okus grillane hrane. Probajte teleći steak od lakse s kroketima i umakom od četiri vrste sira.

Restoran Vienna otvoren je svakodnevno od 8 do 23 sata, a idealan je za dnevni gablec, vikend obiteljski ručak, ali i poslovne ručkove ili večere uz rezervaciju s obzirom na to da se radi o  višenamjenskom prostoru. 

Dobar tek želi Vam Vienna kulinarski tim!

Ostale objave