City Center IN Orašje

Super pizza jede se u Toscani

Super pizza jede se u Toscani

Pizzeria Toscana

Vjerujemo kako ste tijekom proteklih godina posjetili Toscanu koja je dakako najpopularnija po svojim pizzama i ugodnom ambijentu s vanjskom terasom,  a koja se smjestila u samom gornjem kutu na katu City Centra IN Orašje. Iz bogatog menu-a izdvojit ćemo nekoliko jela koje svakako preporučjemo da probate.

Što kažete na pizzu Paesano s rajčiom, sirom, šunkom, šampinjonima, pancetom, feta sirom i origanom? Ili pak Valdostanom s rajčicom, sirom, goveđim pršutom, sudžukom i orignanom. Ako ste za nešto s manje tijesta, preporučujemo obrok salatu s dimljenom puretinom, pršutom, mozzarrellom, mješavinom zelenih salata, pečenom paprikom, kukuruzom, cherry rajčicom, krastavcima i posebnim umakom.

No, tjestenina nije jedino što se priprema u našoj krušnoj preći. Probajte bogati biftek u Toscana umaku, s pečenim krumpirom, povrćem i mozzarellom.

Novo u našoj ponudi su i jela s Josper grilla koja su u posebnim uvjetima odležala i po nekoliko tjedana. T-bone steak, sočan i ukusan spoj mekanog bifteka s jedne i ramsteka s druge strane karakteristične kosti u obliku slova T. T-bone steak kao i ostali slični mesni specijaliteti, bili su u već spomenutom procesu suhoh zrenja koje oplemenjuje meso, daje mu mekoću, finu teksturu te intenzivniji miris i aromu. Suho zrenje odvija se u strogo kontroliranim uvjetima temperature, vlage i himalajske soli, u za to namijenjenim komorama i traje 4-5 tjedana. Zanimljivo je spomenuti kako se za to vrijeme volumen mesa smanji i do 30%.

I nakon super pizze ili mesa, vrijeme je za desert. Odaberite neku od 25 vrsta torti i kolača ili pak više od 15 različith vrsta palačinki od kojih ćemo izdvojiti one twix, oreo, jaffa i Schwarzwald palačinke!

Vidimo se u Toscani!

Ostale objave