Info pult City Center IN

Sve informacije o centru možete pronaći na pultu za informacije, u prizemlju centra ili na broj telefona 031 719 000.

 

Mjenjačnica City Center IN

U prizemlju City Centra IN, pored info pulta, Mjenjačnica City Centra IN nudi usluge mijenjanja svih vrsta valuta po dnevno ažurnom tečaju. Radno vrijeme mjenjačnice je svakim danom od 08:00 do 21:00h.

 

Bankomati

Ukoliko ste ostali bez gotovine i trebate podići novce, možete to napraviti na jednom od bankomata unutar i izvan City Centra IN. S vanjske strane centra se nalaze bankomati Raiffeisen banke i Uni credit banke, a unutar centra su bankomati banaka Sberbank i Erste banke.

 

Besplatan Wi-fi

City Center IN svim svojim posjetiteljima nudi besplatan pristup internetu za neometano surfanje tijekom kupovine. Otvorena mreža sa slobodnim pristupon internetu je "CITY CENTER IN".

 

Izgubljeno/nađeno

Ukoliko tijekom svog posjeta centru izgubite ili nađete neki dokument ili drugi vrijedan predmet, možete ga predati ili potražiti na info pultu centra.

 

Previjalište za bebe

Za sve roditelje koji imaju potrebu za previjanjem svojih najmlađih tu je previjalište za bebe na 1. katu centra, pred WC-a. Previjalište je potpuno opremljeno i izolirano od drugih prostorija.

 

Povrat PDV-a

U City Centru IN možete za obavljenu kupovinu tražiti povrat PDV-a na info pultu centra. Povrat se daje stranim državljanima za kupovinu u Maxi supermarketu, City parfumeriji i Weniceu. Važno je da vrijednost kupovine nije manja od 100 KM niti veća od 500 KM.

Za alkohol, cigarete i svježe mesne proizvode nije moguće dobiti povrat poreza.

Sve ostale dodatne informacije kao i obrazac za povrat poreza možete dobiti na info pultu centra.