Varteks i Levi's
RADNO VRIJEME:

PON - PET:  08:30 - 21:00
SUB - NED:  08:30 - 21:00


TELEFON: 031 717 180

LOKACIJA: 1. kat centra

  • img
  • img

Tvrtka Fama Široki Brijeg, uvoznik je modnih brandova Varteks i Levi's® za Bosnu i Hercegovinu. U trgovini Varteks & Levis možete pronaći Varteks mušku i žensku konfekciju, modnu marku Di Caprio te Levi's® asortiman. U ponudi je kompletan asortiman Levi's® odjeće, te obuća i aksesoari. Pored Levi'sa, u ponudi su muška odijela, hlače, košulje, kravate, sakoi,  ženski sakoi, hlače, suknje, haljine i ostali modni dodaci.

Levi's®

Levi’s®  brand utjelovljuje klasični Američki stil ležernosti.
Od njihovog izuma od strane Levi Strauss & Co iz 1873. Levi’s® traperice su postale najprepoznatljiviji i najimitiraniji komad odjeće u svijetu, osvajajući odanost ljudi generacijama. Danas, portfolio Levi’s® branda nastavlja evoluirati kroz neumoljivi pionirski i inovativni duh koji nema  premca u modnoj industriji. Naši vodeći komadi u jeans-u i aksesoarima su  dostupni u više od 110 zemalja, dopuštajući individuama diljem svijeta da izraze svoj osobni stil. Za više detalja o Levi’s® brandu, njegovim proizvodima i dućanima, posjetite: http://global.levi.com/

Di Caprio

Di Caprio je Varteksov premium modni brend namijenjen ženama i muškarcima. Kolekcije s notom mediteranske elegancije razvija i kreira Varteksov stručni tim, uvažavajući modne trendove te potrebe kupaca.