Bellissima
RADNO VRIJEME:

PON - PET:  08:30 - 21:00
SUB - NED:  08:30 - 21:00


TELEFON: 031 717 188

EMAIL: orasje@bellissima.ba

LOKACIJA: 1. kat centra, lokal 24

  • img
  • img

Bellissima je prvi ekskluzivni bh brend čija je osnovna djelatnost dizajniranje, proizvodnja i prodaja ženske modne konfekcije.

Već sedamnaest godina ovaj brend pristuna je kako na tržištu Bosne i Hercegovine tako i na regionalnom i Evropskom tržištu. Ulažući godinama u dizajn i kvalitet Bellissima je opstala na tržištu koje karakteriše jaka i velika konkurencija, a sve zahvaljujući kupcima koji su prepoznali omjer kvaliteta i cijene.

Prilikom izrade svake kolekcije pažljivo se sastavlja tim dizajnera, odabiru materijali, boje i dezeni a sve u cilju izrade modela koji će zadovoljiti potrebe i želje kupaca. Bellissimin tim čine mladi, ambiciozni i obrazovani kadrovi čiji je primarni cilj stvoriti što jaču, snažniju i kvalitetniju bh kompaniju.

2010. godine Bellissima je izgradila i svoj poslovno-proizvodni objekat površine 4000 m², koji pored administrativnog odjela sadrži dizajnerski studio, modelarnicu, odjel za konstruktore i proizvodnju. Široka mreža vlasitih i franšiznih maloprodajnih poslovnica u regionu samo su jedan od dokaza uspješnosti poslovanja modne kuće Bellissima.