City Center IN je trgovački centar smješten u gradu Orašju, glavnom gradu Posavske županije.  Trenutačno je jedini trgovački centar u tom području. Otvoren 2011. godine sa željom da pruži užoj i široj društvenoj zajednici vrhunske usluge, danas je postao mjesto u koje se svatko rado vraće. Sa svojih 12.000 m2, dvije etaže i 25 brendova pruža posjetiteljima pregršt mogućnosti za kupovinu, opuštanje i druženje. 

Unutar centra se nalaze supermarket, ugostiteljski objekti, etablirani i markirani proizvođači kozmetike, nakita, odjeće i obuće, sportske opreme, bijele tehnike te kućnih potrepština. Pored toga tu je i dječja igraonica te uslužne djelatnosti poput banke i ljekarne.

Zbog svoje blizine graničnom prijelazu s Hrvatskom i smještenosti uz magistralnu cestu, centar je često posjećen ne samo posjetiteljima iz lokalne zajednice, nego i putnicima, koji ga prepoznaju kao kvalitetno mjesto za kupovinu i odmor prije, za vrijeme ili poslije svog putovanja. 

Od svog otvorenja do danas centar nastoji svojim posjetiteljima pružiti najbolju ponudu i usluge, pristupačne cijene i zanimljiva događanja. Cilj je svakom posjetitelju pružiti osjećaj dobrodošlice, ugode i sigurnosti.