CityCenterIN

TRGOVINE

Odjeća / 1. kat

Varteks i Levi's

Odjeća / 1. kat

RADNO VRIJEME:

Pon - Pet: 08:00h - 21:00h
Sub - Ned: 08:00h - 21:00h

KONTAKT:

+387 31 717 180

Lijepa i kvalitetna odjeća

Varteks

Kroz 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu. Stilski i zanatski izvanrednim kolekcijama odgajao je generacije da prepoznaju i biraju lijepu i kvalitetnu odjeću. Varteksovu obitelj kroz povijest činili su vlastiti brandovi Varteks, Phillipe Vartin, Luis Fabre, Edora, Focus, Varteks International, Di Caprio by Varteks. Danas Varteks opet objedinjuje svoju ponudu kroz krovni brand Varteks.

Levi's®

Levi’s®  brand utjelovljuje klasični Američki stil ležernosti.
Od njihovog izuma od strane Levi Strauss & Co iz 1873. Levi’s® traperice su postale najprepoznatljiviji i najimitiraniji komad odjeće u svijetu, osvajajući odanost ljudi generacijama. Danas, portfolio Levi’s® branda nastavlja evoluirati kroz neumoljivi pionirski i inovativni duh koji nema  premca u modnoj industriji. Naši vodeći komadi u jeans-u i aksesoarima su  dostupni u više od 110 zemalja, dopuštajući individuama diljem svijeta da izraze svoj osobni stil.

sve trgovine

city center in

Sve na jednom mjestu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici privatnosti.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Prihvaćam neophodno